NIEUWS


Bied jij je klanten al Copaco VMware Cloud?

Copaco introduceerde in september 2019 haar Copaco VMware Cloud, gehost in meerdere datacenters in Nederland. Inmiddels maken al tientallen 2tCloud-partners gebruik van deze oplossing en hebben ze succesvol meerdere eindklanten ingericht op deze moderne infrastructuur. Hiermee kunnen eindklanten overal bij hun werkplek en kunnen IT-partners zich tegelijkertijd meer focussen op de klant omdat ze niet meer hoeven om te kijken naar onderhoud van de hardware, dit neemt Copaco uit handen.

De voordelen voor jou als partner



  • Je behoudt volledige controle over vDC, networking en security door middel van vCloud Director;

  • Je behoudt de flexibiliteit door maandcontracten;

  • Je behoudt de snelheid en stabiliteit door een high performance platform;

  • Je behoudt het gemak door geautomatiseerde provisioning en billing.


Nieuwe klantcases
We bekijken graag samen met je of Copaco VMware Cloud geschikt is voor zowel jou als de klant. Bij interesse kun je een klantcase delen door in te loggen in de Academy en dit formulier in te vullen, of een mail te sturen naar 2tCloud@copaco.com. Je kunt ons ook altijd bellen op 040 2306 340. We vertellen je graaag over deze oplossing. 

Kennis & Jumpstart video’s 
Wil je meer kennis opdoen?

Bekijk dan onze nieuwe VMware Cloud Jumpstart video´s in de Cloud Value Academy:



Bekijk het thema Infrastructure in de Cloud Value Academy en vervolgens Copaco VMware Cloud. Volg deze links binnen de Academy voor de commerciële en technische Advanced-trainingsonderdelen.

Neem deel aan de Copaco VMware Cloud networkingtraining op 10 juni. Bij interesse stuur dan je gegevens naar 2tCloud@copaco.com (het inschrijfformulier volgt binnenkort). Onderwerpen zijn:



  • Site to Site VPN

  • Site to Point (SSL) VPN

  • Distributed Firewalling


Alex Scheepers
Product Manager Cloud

afbeelding