NIEUWS


Nieuwe securityoplossingen van Kaspersky en IBM

Wil je cloudomgevingen van klanten op een eenvoudige manier nog beter kunnen beveiligen? Copaco helpt je daar als reseller graag bij. Daarom hebben we nieuwe securityoplossingen toegevoegd aan het Copaco 2tCloud-aanbod:

  • Kaspersky Hybrid Cloud Security;
  • Kaspersky Security Awareness;
  • IBM MaaS360 with Watson.
Wat kun je allemaal met de nieuwe securityoplossingen in Copaco 2tCloud?
We leggen het hieronder kort uit.

Kaspersky Hybrid Cloud Security
Hybrid Cloud Security is er speciaal voor een uniforme bescherming van zowel private als public clouds. De meerlaagse realtime bescherming is opgebouwd met meerdere security- en preventietechnologieën. Via één console manage je iedere fase van de cloudimplementatie en -migratie, ongeacht de locatie van de fysieke of virtuele workload, in een datacentrum of public cloud. Volledig zichtbaar en transparant voor een soepel en efficiënt gebruik en beheer.

Kaspersky Security Awareness
Wanneer je als reseller alle ins-and-outs van een product kent, kun je jouw klant beter van dienst zijn. En misschien nog belangrijker; je kunt meer producten verkopen. Kaspersky introduceert daarom een nieuw trainingsportaal: het Automated Security Awareness Platform. Op dit platform kun je je cyberkennis op elk gewenst moment bijspijkeren.

Nieuw trainingsmateriaal over deze securityoplossingen van Kaspersky is nu ook beschikbaar in de Copaco Cloud Value Academy. Je vindt de training op het Advanced-niveau.

IBM MaaS360 with Watson
IBM MaaS360 with Watson maakt het eenvoudig om smartphones, tablets, laptops, wearables en IoT-devices vanuit de cloud te beveiligen. Met deze Unified Endpoint Management-oplossing (EUM) beschik je als reseller over een centraal cloudplatform om alle klantdevices te beheren. Met enkele clicks kun je securityregels instellen of -updates installeren voor een geselecteerde groep devices. Handig wanneer je bijvoorbeeld alleen de laptops van de marketingafdeling wilt voorzien van een bepaalde applicatie of één specifieke, gestolen laptop wilt wipen.

IBM MaaS360 with Watson is voorzien van Artificial Intelligence (AI). Uniek, want geen enkel ander device management-platform is uitgerust met dergelijke AI-functionaliteit. Dankzij AI hoeven beheerders niet langer zelf op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen en de klantomgevingen daarop te scannen. Met de MaaS360 Cognitive Advisor kunnen beheerders snel en automatisch nieuwe bedreigingen en security issues opsporen en direct actie daartegen ondernemen. Het slimme beheerplatform biedt inzicht in drie categorieën: risico’s (kwetsbaarheden, malware, verdachte activiteit), beveiligingskansen (gerangschikt op prioriteit) en belangrijke informatie (nieuwe mogelijkheden, tips en tricks, securitynieuws).

Meer weten?
Op Copaco 2tCloud vind je meer informatie over de nieuwe securityoplossingen. Wil je zelf ervaren hoe IBM MaaS 360 with Watson werkt? Vraag dan de volledige probeerversie aan via 2tCloud (30 dagen gratis). >>
afbeelding