NIEUWS


Beveilig de mobiele werkplek met IBM MaaS360.

In ons Essentials-thema Workspace heb je alles kunnen leren over de moderne werkplek. Maar hoe beveilig je deze met de toenemende vraag naar mobiele apparaten in de werkomgeving? Niet alleen de laptop en telefoon van de zaak maar ook de privételefoon, -tablet of -pc wil de IT-afdeling graag beveiligen op afstand, zonder dat de gebruiker privégegevens moet delen met de werkgever.

Juist in die gevallen is er IBM MaaS360. Of de organisatie nu kiest voor BYOD (Bring Your Own Device: medewerker is eigenaar van het device, maar gebruikt het ook voor zakelijke doeleinden) of MDM (Mobile Device Management: apparaat is eigendom van de werkgever), er is altijd een oplossing die past. Daarnaast is het MaaS360-portaal zo opgebouwd dat de partner gemakkelijk alle klanten vanaf één centrale plek kan beheren. Net zo gemakkelijk als 2tCloud dus!

Meer weten over Mobile Device Management van IBM Security? Volg dan nu de commerciële of technische Advanced-training van IBM MaaS360. Om deze te kunnen volgen rond je eerst de Essentials-fase van het Security-thema af en ben je 2tCloud Partner.

Ik wens je een leerzame training.

Bjorn Peeters

Product Manager

afbeelding