NIEUWS


Cloud telefonie van Xelion en bellen over het internet nu beschikbaar via 2tCloud!

2tCloud heeft haar dienstenportfolio verder uitgebreid. Vanaf nu kun je cloud telefonie van Xelion en bellen over het internet aanbieden aan je klanten via ons 2tCloud platform. Met de toevoeging van de cloud PBX (virtuele telefooncentrale) van Xelion en digitale telefoonlijnen (SIP trunk met spraakkanalen) heb je nu de mogelijkheid om via de 2tCloud portal op een makkelijke manier een complete telefonieoplossing te leveren met je eigen prijsstelling en met behoud van de factuurrelatie met je klanten.

SIP Trunk
De SIP Trunk zorgt voor de koppeling van het datanetwerk aan het traditionele wereldwijde telefonienetwerk. Een SIP Trunk is het beste te vergelijken met een traditionele telefoonlijn echter verlopen de inkomende en uitgaande gesprekken via het datanetwerk. De SIP Trunk zorgt voor het daadwerkelijk tot stand brengen van de gesprekken. Met een SIP Trunk worden alle analoge en ISDN-lijnen overbodig, terwijl de huidige telefoonnummers kunnen worden behouden en hierdoor dus ook bereikbaar blijven.

Copaco zorgt ervoor dat gesprekken via de internetverbinding van de klant op het traditionele telefoonnetwerk terecht komen, zodat er via het internet kan worden gebeld. De meeste moderne telefooncentrales kunnen moeiteloos gekoppeld worden aan een SIP Trunk. Hierdoor zijn er geen extra investeringen nodig. Het grootste voordeel van het gebruik van een SIP Trunk is kostenbesparing en flexibiliteit. De maandelijkse kosten worden overzichtelijk op je 2tCloud factuur weergegeven. In de VoIP portal kun je alle belgegevens, de zogenaamde CDR (Call Detail Record), terugvinden. Daarnaast genereert de portal automatisch facturen voor je klanten, gebaseerd op de ingestelde adviesverkoopprijzen of de door jou ingestelde prijsplannen.

Xelion Telephony Solution
Xelion is een complete telefooncentrale met geavanceerde functionaliteiten waardoor de organisatie en haar medewerkers optimaal bereikbaar zijn. De telefooncentrale integreert het zakelijk bellen, chatten en e-mailen met de apparatuur van de gebruiker op kantoor en onderweg. Communicatie is vanaf elk device met een internetverbinding mogelijk; vaste telefoon, pc, laptop en smartphone middels een app. Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder dat hiervoor extra voor betaald behoeft te worden. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen.

Meer weten over de mogelijkheden van Xelion en SIP Trunk? Laat het ons weten zodat we je meer informatie kunnen geven en/of samen kunnen sparren over je klantcase. Voor vragen kun je schakelen met het 2tCloud team via 2tCloud@copaco.com of 040 2306 340.

afbeelding